2X9A4461.jpg

WORKSHOP

HVIS VI SIGER SKOLE, HVAD SIGER DU?

Oktober 2020 // Sted kommer

Er du mellem 15 og 20 år, og har du gået på en folkeskole i Lejre Kommune? Så er det netop dig, vi leder efter. 
 
HVAD HAR VI GANG I?
I Lejre kommune er vi gang med at finde ud af, hvordan vores folkeskoler kan blive de bedste skoler at være en del af. Og her kommer du ind i billedet, For vi tror på, at de bedste idéer kommer fra de elever, der har gået på skolen.
 
HVORDAN KAN DU HJÆLPE?
Vi søger ca. 10 unge, som vil være med til en workshop + en aften hvor vi mødes med politikerne: I alt to gange i oktober.

Du skal kunne deltage én aften i uge 40 eller uge 41. Det tager ca. 2,5, hvor vi deler oplevelser, idéudvikler og designer et lille oplæg. 
Og så skal du have mulighed til at deltage den 20. oktober fra kl. 16.30 – 19.30, hvor vi skal i dialog med politikerne.
Vi sørger for mad og drikke og god stemning, og efter deltagelse giver vi selvfølgelig gerne de bedste referencer med på vejen, hvis du skal søge studiejob eller lignende.
 
Som deltager har du også mulighed til at få netværk til andre unge og blive en del af netværket i Futureland. Vi har en række arrangementer og workshops, hvor unges erfaringer og idéer er de vigtigste.
 
HVAD SKAL DU GØRE LIGE NU?
Hvis du har lyst til at hjælpe os, sender du en mail med dine kontaktoplysninger til Mari på mnys@lejre.dk eller en sms på 21562441. Så ringer vi og aftaler nærmere.