FUTURELAND vil skabe en platform, hvor unge er medskabere af fremtidens nye løsninger uden for storbyen og har brug for dig!

Er du mellem 18 og 25 år og har du lyst til at tilegne dig nye kompetencer, netværk og viden og brænder for et liv uden for storbyen? Vil du være med til at gå fra idé til handling? Og synes du, at det kunne være spændende at være med til at nytænke museumsformidling? 


På en 3-dages CAMP d. 17.-19. september fra 9-16.30 vil vi invitere dig med til at udvikle konkrete og virkelige cases i tæt samarbejde med kommuner, kulturinstitutioner og erhvervsliv. Sammen skal I udvikle løsninger der kan være med til at give nyt liv til områderne uden for storbyerne.

Vi har sammensat et spændende, læringsrigt og udviklende program, som foregår på Hvalsø Kulturhus, tæt på togforbindelse til Holbæk og København.

 

Du vil blive guidet igennem ugen og få forskellige redskaber til idé og konceptudvikling. Det hele kulminerer i en 1 dags FESTIVAL den 21. september, hvor de forskellige løsninger vil blive vist frem og debatteret. 

 

CASE FRA KULTURLIVET:
Vi er lige nu på udkig efter CAMP-deltagere, som synes, at det kunne være sjovt og spændende at være med til at arbejde med vores konkrete kulturinstitutionscase - opstået i samarbejde med Museum Vestsjælland (https://www.vestmuseum.dk/). Her har vi bl.a. brug for dig og dine ideer til, hvordan man formidler kulturhistorie til unge på en ny og spændende måde med afsæt i kommende konkrete udstillinger.

 

DU FÅR: 

*     et sted at få dine ideer og inputs i spil - I FUTURELAND er der kort fra idé til handling!

*     fuld forplejning alle dage og vi betaler transporten

*     sparringsmøder med indflydelsesrige ressourcepersoner fra erhvervs- og kulturlivet og det         kommunale.

*     kompetencer inden for eventplanlægning, procesfacilitering, afvikling, museumsformidling etc.

*     et unikt fællesskab med ligesindende som alle brænder for et liv uden for storbyen

*     udvidet dit netværk med andre studerende fra forskellige uddannelsesinstitutioner.

*     nye kompetencer til dit CV

 

Har du lyst til at deltage eller høre mere om projektet så ring til Ida på 25823962 eller skriv på iddj@lejre.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

​Deadline for tilmelding er d. 01.09.19 og meget gerne før!