SEKRETARIATET 

Mari Schmidt

Projektleder

21562441

mnys@lejre.dk

Maria Hoppe

Kommunikationsansvarlig

30563676

maho@lejre.dk

AMBASSADØRER

Sofie Kirkegaard Jansen

Studentermedhjælper 

BA. i Plan, By og Proces og Performance Design på RUC, Arrangør på New Note Festival

 

Jeg interesserer mig for byrummets mange afkroge og flader, hvor der er potentiale for at samle folk og skabe unikke rum at være og leve i.

 

I FUTURELAND er jeg med til at give de unge et værktøj, et mulighedsrum og en tro på, at deres ideer og tanker kan blive til virkelighed og direkte implementerende handlinger og tiltag! Vi arbejder sammen og på tværs om at give områderne udenfor storbyen mere værdi og gøre dem mere attraktive gennem liv, leg og kreative udfoldelser. De unge får en stemme ift. byplanlægning i deres nærområde, og DET synes jeg er fantastisk!

Simon Løffler Puggaard

Lærervikar mm. Holder første sabbatår

efter gymnasiet.

 

Jeg interesserer mig for mødet mellem mennesker - især det der finder sted i musikkens og litteraturens verden.

 

Jeg er vokset op i Lejre, og holder enormt meget af roen og naturen vi har i området. Jeg har dog længe savnet et sted, hvor man kunne søge indflydelse samt et sted, hvor levende fællesskaber for unge kunne opstå og vokse frem. Da FUTURELAND søger en løsning på netop dette - er jeg selvfølgelig med.

Nanna Borg Hjort

Tidligere Vallekilde Højskoleelev på
EVENT & LEDERSKAB 2018 .

Jeg interesserer mig for, hvordan vi får skøre, kreative eller anderledes idéer til at opstå og blive til virkelighed, samt hvordan vi kan blive ved med at drømme og føre disse drømme ud i livet.

 

Jeg tror, at unge mennesker igennem FUTURELAND kan få øjnene op for, at der er masser af muligheder for at skabe noget nyt og anderledes, hvis bare man vil. At de kan se, at de selv kan være med til at skabe alternativer til de allerede etablerede fællesskaber i storbyen, og at der i disse fællesskaber måske er mere nærvær og plads til hinanden. Det er vigtigt at unge mennesker bliver hørt og føler sig hørt – og det kan futureland være med til at sikre.

Line Bøgen
Tidligere Vallekilde Højskoleelev på 
EVENT & LEDERSKAB i 2018.

Jeg er fra en lille by i Sønderjylland, og jeg kender derfor til at have følelsen af ikke at have muligheden for aktivt at påvirke byudviklingen.


Jeg tror på, at unge kan og vil være med til at påvirke udviklingen i livet uden for storbyen, men at der er brug for en form for platform eller arena, hvor man kan udfolde sig. Jeg tror, at mange unge har følelsen af ikke at blive hørt eller vide, hvem de skal gå til for at sætte projekter i gang.
Det er netop derfor, jeg mener, at Futureland er et fantastisk bindeled og initiativ, og det vil jeg gerne være med til at udbrede.

Nanna Bruun

Studerende på den Samfundsfaglige Bachelor på RUC, 

Bestyrelsesmedlem i UngEnergi

Når jeg ikke bruger tid på FUTURELAND eller arbejder for at sprede budskabet om bæredygtighed til andre unge sammen med UngEnergi, studerer jeg Samfundsfaglig bachelor på RUC.

Jeg er bosat i Roskilde, opvokset i Lejre. Jeg synes landet er cool og vil allerhelst bo her, men jeg savner SU-venlige boligpriser og kulturmuligheder; derfor er FUTURELAND det ideelle projekt for mig.

Tobias Reimer

Undervisningassistent, Vallekilde Højskole på
EVENT & LEDERSKAB


Jeg interesserer mig for sociale relationer og elsker at skabe oplevelser for andre som giver mening -Store såvel som små.

Jeg er vild med at arbejde med FUTURELAND fordi jeg føler at jeg her kan give andre unge følelsen af, at selvom man er ung så kan man gøre en seriøs forskel. Vise dem, at der er mange der gerne vil lytte til dem og på den måde give dem selvtilliden til at starte noget nyt. 

Jens C. Herskind Leer 

Studerende på Metropol,

Uddannet Projektpioner

Studerer katastrofe- og risikomanageruddannelsen med en baggrund som mellemleder i hæren. Projektmager med passion for ungekultur og uddannet Projektpioner.

 

Bruger en del tid på klimakampen i politiske og aktivistiske sammenhæng.

Mai Bloch Kretzschmar

Holder sabbatår - arbejder pt. på et forlag og skal ud og opleve verden efter sommerferien. 

Jeg interesserer mig for energien, der bliver skabt, når en gruppe mennesker går sammen og gør tanke til handling - jo større armbevægelser og dermed handling, jo større føles energien og magien i fællesskabet som løfter handlingen i flok. 

Jeg føler, at mit møde med FUTURELAND var kærlighed ved første blik. Jeg har altid selv boet i storbyen, så spændende at kunne blive klogere på problematikker udenfor storbyen.

Har fuldstændig forelsket mig i den energi og viljestyrke, som projektet lægger for dagen. Muligheden for at være en del af sådan en handling, hvor der netop er inviteret til de store armbevægelser, ville jeg ikke gå glip af.

Eline Avlund Nepper-Christensen

Studerende på Forhistorisk Arkæologi på KU, 
Formidler på Sagnlandet Lejre og Eventafvikler

Jeg interesserer mig for menneskers møde igennem læring og samskabelse. 
Jeg er meget optaget af hvordan vores kulturhistorie kan række ind i almindelige menneskers liv og have betydning uden for en akademisk kontekst.

Jeg er opvokset klods op af mark og skov i Lejre Kommune og jeg tror på, at der er meget at hente på landet for unge idag. Min drøm er, at vi med FUTURELAND kan gribe idéer, tanker og drømme og på den måde være katalysatorer for pulserende og meningsfulde ungefælleskaber.

HER FINDER DU OS

Besøgsadresse:
Lejre Kommune,Rådhuset i Allerslev, Center for Kultur & Fritid,
Lejrevej 15, 4320 Lejre

Postadresse:
Lejre Kommune, Center for Kultur & Fritid, ATT: FUTURELAND,
Møllebjergvej 4, 4320 Lejre

2019 Created by FUTURELAND