Det sker

Vi ved der mangler studieboliger i hele landet og vi ved, at flere unge søger ud af de store byer. Vi ved, at der er en grøn bølge af unge iværksættere, og vi ved at flere unge savner gode meningsfyldte fællesskaber. Spørgsmålet er om Lejre kan spille en rolle i disse behov, og om løsningerne på dem kan tænkes sammen?

WORKSHOP//FREMTIDENS STUDIEBOLIG PÅ LANDET

6. FEBRUAR // LEJRE BIBLIOTEK // KL. 17-20

Årets FESTIVAL løber af stablen lørdag den 21. september ved Hvalsø Kulturhus. Tryk på nedenstående link og læs meget mere om programmet og de forskellige aktiviteter, der kommer til at foregå på dagen.

FUTURELAND FESTIVAL 2019

21.  SEPTEMBER // HVALSØ KULTURHUS

Årets CAMP finder sted fra 17.-19. september i Hvalsø Kulturhus. Her skal de sammen udvikle, drømme og skabe og arbejde på en af tre cases omkring byudvikling, museums formidling eller ungelivet i udkanten.

FUTURELAND

CAMP 2019

17-19. SEPTEMBER // HVALSØ KULTURHUS

Den 5. og 6. september finder du os på Ungdommens Folkemøde i Valbyparken. Kom forbi til en snak om byen og landet.

FUTURELAND

UFM 2019

5.-6. SEPTEMBER // VALBYPARKEN

Fra den 22.-24. august kan du finde os på Kulturmødet Mors, hvor vi har fokus på unge og kulturinstitutioner. Der afprøves nye debat-formater, der inviteres til live-podcast, og der læsses højt af forfatterspirer.

FUTURELAND PÅ KULTURMØDET MORS

22.-24. AUGUST // NYKØBING MORS

Hvad er det gode ungeliv uden for storbyen? Vi har afholdt workshop for unge fra Lejre ml. 18-25 år. Tjek vores begivenhed for mere info.

WORKSHOP // LEVENDE UNGEMILJØ

28. MAJ  // DOMUS FELIX

2019 Created by FUTURELAND