Det sker

WORKSHOP//HVIS VI SIGER SKOLE, HVAD SIGER DU?

ÈN AFTEN I OKTOBER + 20. OKTOBER// STED KOMMER //CA. 16.30-20.30

Tidspunkt  og sted opdateres.

Er du mellem 15 og 20 år, og har du gået på en folkeskole i Lejre Kommune? Så er det netop dig, vi leder efter. 
 
HVAD HAR VI GANG I?
I Lejre kommune er vi gang med at finde ud af, hvordan vores folkeskoler kan blive de bedste skoler at være en del af. Og her kommer du ind i billedet, For vi tror på, at de bedste idéer kommer fra de elever, der har gået på skolen.
 
HVORDAN KAN DU HJÆLPE?
Vi søger ca. 10 unge, som vil være med til en workshop + en aften hvor vi mødes med politikerne: I alt to gange i oktober.

Du skal kunne deltage én aften i uge 40 eller uge 41. Det tager ca. 2,5, hvor vi deler oplevelser, idéudvikler og designer et lille oplæg. 
Og så skal du have mulighed til at deltage den 20. oktober fra kl. 16.30 – 19.30, hvor vi skal i dialog med politikerne.


Vi sørger for mad og drikke og god stemning, og efter deltagelse giver vi selvfølgelig gerne de bedste referencer med på vejen, hvis du skal søge studiejob eller lignende.

HVAD SKAL DU GØRE LIGE NU?
Hvis du har lyst til at hjælpe os, sender du en mail med dine kontaktoplysninger til Mari på mnys@lejre.dk eller en sms på 21562441. Så ringer vi og aftaler nærmere.
 

WORKSHOP//FREMTIDENS STUDIEBOLIG PÅ LANDET

6. FEBRUAR // LEJRE BIBLIOTEK // KL. 17-20

Vi ved der mangler studieboliger i hele landet og vi ved, at flere unge søger ud af de store byer. Vi ved, at der er en grøn bølge af unge iværksættere, og vi ved at flere unge savner gode meningsfyldte fællesskaber. Spørgsmålet er om Lejre kan spille en rolle i disse behov, og om løsningerne på dem kan tænkes sammen?

FUTURELAND FESTIVAL 2019

21.  SEPTEMBER // HVALSØ KULTURHUS

Årets FESTIVAL løber af stablen lørdag den 21. september ved Hvalsø Kulturhus. Tryk på nedenstående link og læs meget mere om programmet og de forskellige aktiviteter, der kommer til at foregå på dagen.

FUTURELAND

CAMP 2019

17-19. SEPTEMBER // HVALSØ KULTURHUS

Årets CAMP finder sted fra 17.-19. september i Hvalsø Kulturhus. Her skal de sammen udvikle, drømme og skabe og arbejde på en af tre cases omkring byudvikling, museums formidling eller ungelivet i udkanten.

FUTURELAND

UFM 2019

5.-6. SEPTEMBER // VALBYPARKEN

Den 5. og 6. september finder du os på Ungdommens Folkemøde i Valbyparken. Kom forbi til en snak om byen og landet.

FUTURELAND PÅ KULTURMØDET MORS

22.-24. AUGUST // NYKØBING MORS

Fra den 22.-24. august kan du finde os på Kulturmødet Mors, hvor vi har fokus på unge og kulturinstitutioner. Der afprøves nye debat-formater, der inviteres til live-podcast, og der læsses højt af forfatterspirer.

WORKSHOP // LEVENDE UNGEMILJØ

28. MAJ  // DOMUS FELIX

Hvad er det gode ungeliv uden for storbyen? Vi har afholdt workshop for unge fra Lejre ml. 18-25 år. Tjek vores begivenhed for mere info.

2019 Created by FUTURELAND