2019 Created by FUTURELAND

CAMP 2019 

FUTURELAND CAMP er en tredags workshop fra d. 17.-19. september, der foregår på Hvalsø Kulturhus.

 

På CAMPEN mødes engagerede unge, som brænder for at gå fra idé til handling. Der skal både skabes vilde og utopiske koncepter - hvor man bl.a. vil møde Hvalsø Superbot fremtidens problemløsnings algoritme - og arbejde med helt konkrete virkelige cases.

Målet med CAMPEN er at udvikle kreative løsningsforslag og at lære at samarbejde med folk med forskellige baggrunde.

FUTURELAND kan tænkes som en handlingsorienteret tænketank, hvor det er de unges stemme der skal høres.

DE TRE CASES

#1 LEVENDE LEJRE

Hvordan skaber vi rammerne for, at unge uden for

storbyen kan være med til at sætte deres aftryk?

Med udgangspunkt i et fysisk sted i Lejre skal vi drømme om: Hvordan ville det se ud? Hvordan kan vi sikre at unge har mulighed for at komme derhen? Hvordan kan vi skabe madfællesskaber på tværs af generationer?

#2 KULTURSTRØGET

 

Hvordan kan vi skabe mødesteder for unge i

Hvalsø på tværs af erhverv og kultur?

Her tager vi udgangspunkt i Hvalsø Kulturstrøg og skal skabe koncepter og oplevelser, som kan forbinde unge med det lokale erhvervsliv og skal eksperimentere med kreative formidlingsformater.

#3 KULTURARV - HVAD RAGER DET MIG?

Hvordan kan vi formidle vores kulturarv på

en måde, som er relevant for unge?

Mange lokalsamfund tager udgangspunkt i stedernes gamle fortællinger. Og de fleste små lokalsamfund har et lille lokalt museum, som fortæller stedets historie - sjælden besøgt af unge.

Sammen med Museum Vestsjælland skal der kigges nærmere på den kommende udstilling, og hvordan en ny udstillings- og PR-strategi kunne se ud. Kan vi starte en museums-revolution og gøre unge til brugere og skabere af de kulturhistoriske museer?

På FUTURELAND FESTIVAL d. 21. sep. inviteres alle (lokalsamfund, venner og familie) til at få et indblik i CAMPENS resultater, tanker og drømme. Læs mere om festivalens program her.